Rekisteröinti Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän testiryhmään alkaa 1.8.2024 – Ota yhteyttä jo nyt saadaksesi lisätietoja!

Osallistu PalautePaneeliin – Kehitä Kanssamme Uusia Ratkaisuja Asiakashankintaasi!

 • Vahvista asiakassuhteitasi ja löydä uusia asiakkaita innovatiivisilla työkaluilla, jotka on suunniteltu erityisesti kosmetologeille.

 • PalautePaneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän ja tulevan ÄlyPilotti-työkalun kehitykseen tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Liity nyt ja varmista, että työkalumme vastaavat juuri sinun liiketoimintasi vaatimuksia!

Liity PalautePaneeliin – Kehitä Kanssamme Uusia Ratkaisuja Asiakashankintaasi!

 • Vahvista asiakassuhteitasi ja löydä uusia asiakkaita innovatiivisilla työkaluilla, jotka on suunniteltu erityisesti kosmetologeille.
 • PalautePaneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän ja tulevan ÄlyPilotti-työkalun kehitykseen tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Liity nyt ja varmista, että työkalumme vastaavat juuri sinun liiketoimintasi vaatimuksia!

Osallistu PalautePaneeliin – Kehitä Kanssamme Uusia Ratkaisuja Asiakashankintaasi!

 • Autamme Sinua kehittämään asiakashankintaa ja vahvistamaan asiakassuhteita innovatiivisilla työkaluillamme, jotka on suunniteltu erityisesti kosmetologien tarpeisiin.
 • Vahvista asiakassuhteitasi ja löydä uusia Ihanteellisia  asiakkaita innovatiivisilla työkaluilla, jotka on suunniteltu erityisesti kosmetologeille.

ÄlyPilotti on suunniteltu kosmetologeille, tarjoten älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja uusien asiakkaiden hankintaan ja asiakasuskollisuuden vahvistamiseen.

Voiceglow HTML Sample

PalautePaneeli:
Kenelle ja Miksi?

 • ÄlyPilotti on tarkoitettu kosmetologeille, jotka haluavat parantaa asiakashankintaansa ja asiakassuhteidensa ylläpitoa.

 • PalautePaneelissa pääset vaikuttamaan suoraan työkalun kehitykseen, varmistaen, että se vastaa parhaiten liiketoimintasi tarpeita.

PalautePaneelin avulla pääset hyödyntämään:

Työkalut, jotka saat käyttöösi osallistumalla PalautePaneeliin

 • ÄlyPilotti ja sen kehitys: Saat käyttöösi ÄlyPilotti-työkalun, joka aloittaa ÄlyChatista ja kehittyy jatkuvasti. Osallistumalla kehitystyöhön varmistamme, että työkalu vastaa tarpeitasi ja tukee liiketoimintasi kasvua.
 • Räätälöidyt myyntisivut: Rakennamme sinulle myyntisivut, jotka esittelevät erikoistarjouksiasi. Reaaliaikaisen palautteen perusteella päivitämme ja parannamme sivuja varmistaen niiden tehokkuuden ja houkuttelevuuden.
 • Google-mainonnan testaus: Arvioimme Google-mainonnan toimivuutta ja parannamme sitä, etsien optimaalisia asetuksia mahdollisimman kustannustehokkaan kampanjan luomiseksi. Tämä auttaa sinua tavoittamaan uusia asiakkaita tehokkaasti.

Vaikuta ja Osallistu:

 • PalautePaneelin rooli: Osallistumalla PalautePaneeliin vaikutat suoraan ÄlyPilotin kehitykseen sekä testaamme yhdessä myyntisivujen ja Google-mainonnan tehokkuutta.

 • Helppo palautejärjestelmä: Keräämme palautetta kyselylomakkeiden avulla, jotka ovat nopeita ja helppoja täyttää, jotta prosessi olisi vaivaton sinulle.

 • Reaaliaikainen kehitystuki: Antamasi palaute on arvokasta ja sen avulla kehitämme palvelujamme vastaamaan paremmin liiketoimintasi tarpeita.

Liity PalautePaneeliimme ja edistä liiketoimintaasi

 • Suora osallistuminen: Saat käyttöösi uusimmat markkinointityökalut ja -strategiat, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua. Pääset vaikuttamaan työkalujen, kuten räätälöityjen myyntisivujen ja kohdennettujen Google-mainoskampanjoiden, kehitykseen helposti ja vaivattomasti.
 • Rajoitettu saatavuus: Tarjoamme vain rajoitetun määrän paikkoja, jotta voimme tarjota henkilökohtaisen ja kohdennetun kokemuksen jokaiselle jäsenelle. Näin varmistamme, että ratkaisut vastaavat liiketoimintasi tarpeita.
 • Henkilökohtaiset edut: PalautePaneelin jäsenenä saat käyttöösi uusia ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja kehitystä. Yhdessä kehitämme menetelmiä, jotka tuovat konkreettisia tuloksia toimintaasi.

Myyntisivujen esimerkit:
klikkaa !!

Hiustenleikkauksen erikoistarjous Hero Section Image

Kampaaja

Tämä myyntisivun esimerkki esittelee kampaamon erikoistarjousta, joka sisältää tyylikkään hiustenleikkauksen ja ilmaisen hiustenhoitotuotteen, houkutellen uusia asiakkaita ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella palvelukokemuksella.

Hemmottele Itseäsi – Ammattimainen Kulmien Muotoilu Lumoavissa Kulmissa Lummelahdessa

Kulimien muotoilu

Tämä myyntisivu esittelee Lumoavat Kulmat -salongin kulmien muotoilun talvitarjouksen, joka sisältää asiantuntevan muotoilun ja kulmakarvojen hoitogeelin. Erityisesti suunnattu uusille asiakkaille, tämä tarjous korostaa ammattitaidon tuomaa hehkua

Hiustenpidennysten erikoistarjous Hero Section Background Image.

Hiustenpidennykset

Hiussalonki Satumaiset Säikeet Satulinnassa tarjoaa ainutlaatuisen joulutarjouksen, joka sisältää laadukkaat hiustenpidennykset ja ylimääräisen hiustenhoitopaketin. Erityisesti uusille asiakkaille suunnattu tarjous korostaa sofistikoituneen tyylin ja ammattitaidon merkitystä, mikä heijastuu asiantuntija Sofian luomassa loistavassa uudessa ilmeessä.

Hemmottele Jalkojasi – Kattava Jalkahoito Sisältäen Kynsien Hoidon ja Jalkojen Hieronnan Jalkastudiossa Lempeät Askeleet Lepolassa. – Vain 60€!

Jalkahoito

Jalkastudio Lempeät Askeleet Lepolassa esittelee erikoistarjouksen, joka sisältää kattavan jalkahoidon kynsien hoidolla ja jalkojen hieronnalla. Tämä 60 euron tarjous sisältää myös pehmentävän jalkavoiteen ja on suunnattu uusille asiakkaille, tarjoten täydellisen hemmottelun ja rentoutumisen jaloillesi asiantuntija Lauran käsissä.

 • Hei, olen Art Bachmann, Hakukonestudio Artifyn perustaja ja digimarkkinoinnin asiantuntija, erikoistunut Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän kehittämiseen.
 • Koulutukseltani olen tietotekniikan ammattilainen Metropolian ammattikorkeakoulusta, jossa keskityin ohjelmointiin ja digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen.
 • Odotan mahdollisuutta työskennellä kanssasi, jotta yhdessä voimme kehittää ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja tuovat esiin ainutlaatuiset palvelusi. 
Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmä: Hanki nopeasti uusia asiakkaita Hakukonestudio Artifyn avulla ja sitouta heidät lojaaleiksi käyttäjiksi, jotka palaavat palveluusi vuosien ajan