Lataa kuvia yrityksesi tiloista, palveluista ja henkilökunnasta täältä.

Luottamuksellisuus ja Tietojen Käsittely

Me Hakukonestudio Artifyssä otamme yksityisyytesi ja tietoturvasi vakavasti. Haluamme vakuuttaa sinulle, että kaikki meille toimittamasi tiedot käsitellään äärimmäisen luottamuksellisesti. Tässä muutamia tärkeitä seikkoja:

1.Henkilökohtaisten Tietojen Käsittely: Kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille esimerkiksi tekstiviesteissä, puhelinkeskusteluissa tai sähköpostiviestinnässä, pysyvät aina vain meidän tietämillämme. Emme jaa näitä tietoja kolmansien osapuolten kanssa ilman suostumustasi.

2.Myyntisivun Tiedot: Tiedot, jotka sisällytät myyntisivullesi, ovat julkisia ja näkyvät kaikille sivuston käyttäjille. Varmista, että kaikki myyntisivulle syöttämäsi tiedot ovat sellaisia, joita olet valmis jakamaan laajemman yleisön kanssa.

3.Tietosuojakäytäntö: Noudatamme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja pyrimme aina varmistamaan, että henkilötietojesi käsittely tapahtuu turvallisesti ja lainmukaisesti.

4.Tietojen säilytys ja poisto: Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista palvelumme toteuttamiseksi. Jos haluat, että poistamme henkilökohtaiset tietosi järjestelmistämme, voit tehdä tästä pyynnön milloin tahansa.

  • Yhteistyömme perustuu avoimuuteen ja luottamukseen, ja sitoudumme suojelemaan yksityisyyttäsi ja tietojasi kaikissa toimissamme.