Huomio: Kaikki tiedot, tekstit ja kuvat tällä sivulla ovat täysin kuvitteellisia..

Täydellisen Kaarevat Ripsipidennykset Vain 90€ LashLash Salonkkissa

Varaa nyt ja saa ripsienhoitosetti (arvo 25€) kaupan päälle!

Täydellisen Kaarevat Ripsipidennykset Vain 90€ – LashLuxe Salonkkissa! Varaa nyt ja saat mukaasi ripsienhoitosetin
arvoltaan 15€

Kun valitset LashLash Salonin, et vain saa laadukkaita ripsipidennyksi, vaan my￶ös räätäl￶idyn palvelun juuri sinulle. Käytämme markkinoiden parhaimpia ja kestävimpiä materiaaleja, jotka takaavat pitkäkestoisen kauneuden. Saat lisäksi kaupan päälle ripsienhoitosetin, joka pitää ripsesi elinvoimaisina ja kauniina pidempään.

Olen aina halunnut pitkät ja kaarevat ripset, ja LashLash teki sen mahdolliseksi! Ripsiteknikkoni oli huippuammattilainen ja lopputulos ylitti odotukseni.”

Tiia L, Tampere

Tämä tarjous sisältää ripsipidennyspalvelun normaalihintaan 90€ sekä kaupan päälle ripsienhoitosetin, jonka arvo on 15€. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ja se on lunastettavissa seuraavien 30 päivän aikana.

Upeat ripset ovat vain klikkauksen pääsä! Varaa aika nyt täyttämllä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle tarjouskupongin sähk￶postiisi! Liittymällä asiakaslistallemme saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouksista ja palveluista. Voit poistua listalta milloin tahansa. Emme jaa tietojasi ulkopuolisille.

Saran kädenjälki yhdistää sekä taidon että luonnollisen kauneuden, tuoden esiin parhaat piirteet jokaisessa asiakkaassa. Hän käyttää vain laadukkaimpia tuotteita varmistaen, että ripset näyttävät paitsi upeilta, myös kestävät pitkään. Monet asiakkaat kehuvat erityisesti Saran lämmintä ja rauhoittavaa otetta, joka tekee jokaisesta käynnistä miellyttävän kokemuksen.

Aukioloajat MA-TI 12-18 KE-PE 10-17
MUINA AIKOINA SOPIMUKSEN MUKAAN

LashLash Salon

Johtaja: Maiu Lempiäinen

Osoite: Silmäkuja 4, 00700 Vantaa

Sähköposti: info@lashlash.fi

Kotisivu: www.lashlash.fi

Puhelin: 044 1234567

Y-tunnus: 1234567-8