Hakukonestudio Artify Logo Uusien asiakkaiden hankinta kauneusalan yrittäjille

Kaipaatko Pysyviä Ihanneasiakkaita Salonkituoliisi?

Uusien Asiakkaiden Hankinta Hius- Ja Kauneudenhoitoalan Yrittäjille.

Uusien Asiakkaiden Hankinta Hius- Ja Kauneudenhoitoalan Yrittäjille.

Kaipaatko Pysyviä Ihanneasiakkaita Salonkituoliisi? Tarjoamme Nopean ja Tehokkaan Ratkaisun!

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmä:
Oletko omistaja tai kuulutko toisen yrittäjän salonkiin, Sinun täytyy itse houkutella asiakkaita!

 • Oletko kyllästynyt siihen, että asiakkaat eivät tunnu löytävän salonkiasi? Tuntuuko sinusta, että markkinointibudjettisi valuu hukkaan ilman näkyviä tuloksia?

 • Tai että sähköpostimarkkinointisi ei tavoita ketään? Ehkä kilpailijat näyttävät aina olevan askeleen edellä?

 • Me ymmärrämme, kuinka turhauttavaa se voi olla. Palvelumme avulla houkuttelemme ihanneasiakkaat ensin salonkituoliisi ja sen jälkeen saamme heidät palaamaan kerta toisensa jälkeen.

 • Kuvittele hetki, että salonkisi on täynnä tyytyväisiä ihanneasiakkaita.
 • He eivät tule vain kerran, vaan palaavat yhä uudelleen, kun olet tavoittanut juuri ne asiakkaat, jotka arvostavat ammattitaitoasi ja palveluitasi.
 • Voit jo melkein tuntea sen ylpeyden ja helpotuksen, kun kalenterisi on jatkuvasti varattu etkä joudu stressaamaan asiakkaiden puutteesta.
 • Ajattele sitä vapautta ja varmuutta, mikä tulee siitä, että tiedät asiakkaiden palaavan. Ei enää jatkuvaa murehtimista ja markkinointitemppujen miettimistä.
 •  Sen sijaan voit keskittyä siihen, mikä sinulle on kaikkein tärkeintä – tarjota erinomaista palvelua ja kasvattaa liiketoimintaasi vakaalla pohjalla.
 • Miltä tuntuisi, jos voit keskittyä hoitamaan asiakkaita ilman, että sinun täytyy huolehtia mistään muusta? Meidän palvelumme avulla tämä ei ole pelkkä haave, vaan jotain, minkä voimme yhdessä saavuttaa.
 • Kuvittele vapaus tehdä se, mihin olet kouluttautunut ja mitä rakastat, samalla kun me huolehdimme siitä, että asiakkaat löytävät tiensä juuri Sinun salonkituoliisi – ja palaavat sinne yhä uudelleen.

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän kokonaisuus.

Onnellinen kauneushoitolan omistaja keskustelee työntekijöidensä kanssa.

Olemme kehittäneet Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän, jonka tavoitteena on tuoda uusia asiakkaita salonkiisi kokeilemaan palveluitasi. Järjestelmä käyttää erikoistarjouksia houkutellakseen asiakkaita varaamaan ajan ja lisää heidät samalla sähköpostilistallesi. Vaikka ensimmäinen kohtaaminen asiakkaan kanssa saattaakin alkaa erikoistarjouksestamme, tiedämme että asiakaskokemuksen sydämessä on sinun ainutlaatuinen ammattitaitosi. Meidän roolimme on tukea tätä ammattitaitoa pitämällä yhteyttä asiakkaisiin sähköpostimarkkinoinnin avulla. Yhteistyössä sinun kanssasi saamme asiakkaan palaamaan salonkiisi kerta toisensa jälkeen.Yksinkertaistetusti, tämä järjestelmä on kaksivaiheinen prosessi:

1. Houkuttelu
Ensimmäinen vaihe on houkutella uusia asiakkaita salongillesi tarjoamalla heille vastustamattomia etuja ja tarjouksia. Nämä tarjoukset ovat niin houkuttelevia, että asiakkaat eivät vain tule kokeilemaan palveluitasi, vaan he myös antavat meille arvokkaan sähköpostiosoitteensa. Näin saamme mahdollisuuden jatkaa kommunikointia heidän kanssaan tulevaisuudessa.

2. Uudelleenhoukuttelu
Kun olemme saaneet asiakkaan sähköpostiosoitteen, alkaa järjestelmän toinen vaihe. Käytämme sähköpostimarkkinointia ja muita kanavia tuodaksemme heidät takaisin salongillesi — yhä uudestaan ja uudestaan. Jatkamme heille houkuttelevien tarjouksien ja uutisten lähettämistä, mikä ei ainoastaan lisää heidän uskollisuuttaan vaan myös heidän elinkaikensa arvoa asiakkaina.

Miksi tämä on tärkeää?
Järjestelmä on paitsi tehokas tapa kasvattaa asiakaskantaa, se myös luo pohjan pitkäkestoiseen, kannattavaan suhteeseen uusien asiakkaiden kanssa. Tämä ei ole pelkästään yksittäinen kauppa, vaan investointi tulevaisuuteen. Kun asiakas on kerran kokenut erinomaisen palvelun ja saanut ensiluokkaisen kohtelun, hänestä tulee usein vakioasiakas ja hän suosittelee palveluita myös muille.

Tulevaisuuden Näkymät
Kun asiakaslistasi kasvaa, mahdollisuudet ristiinmyyntiin, uusien palveluiden lanseeraamiseen ja suusanalliseen markkinointiin lisääntyvät eksponentiaalisesti. Tämä järjestelmä ei ainoastaan tee yrityksestäsi kannattavampaa lyhyellä tähtäimellä, vaan se myös rakentaa kestävää kilpailuetua pitkällä aikavälillä.

Tätä järjestelmää käyttämällä voimme siis yhdessä rakentaa yrityksellesi vankan ja uskollisen asiakaskunnan, joka kerta toisensa jälkeen palaa nauttimaan palveluistasi.

1.Ammattimainen ja Toimiva Myyntisivu Vakuuttaa sekä Viehättää Asiakkaasi

Käytä yrityksemme “Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmää” ja kiihdytä kasvuasi. Tarjoamme myyntisivun, joka laajentaa asiakaskuntaasi.

2. Tehokas Google Performance Max -Kampanja Asiakkaiden Tavoittamiseen

Paranna liiketoimintasi näkyvyyttä ja tuottavuutta kohdennetulla Google Performance Max -kampanjallamme, suunnattu haluamillesi asiakasryhmille.

3.Toimiva Sähköposti- Markkinointi Kasvattaa Liiketoimintaasi

Tarjoamme kohdennettuja sähköpostikampanjoita, jotka saavuttavat ihanneasiakkaasi ja sitouttavat heidät liiketoimintaasi ja palaamaan luoksesi.

Tarjouksesi :

Avain uusien asiakkaiden houkutteluun ja kanta-asiakkaiden sitouttamiseen

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän menestyksen ytimessä on vetovoimainen tarjous. Tämä tarjous ei ainoastaan herätä potentiaalisen asiakkaan mielenkiintoa, vaan saa hänet antamaan sähköpostiosoitteensa ja liittymään asiakasrekisteriin.

Asiakasrekisteri ei ole pelkästään nimiä ja osoitteita sisältävä luettelo. Se on suora kanava asiakkaisiisi, mahdollisuus rakentaa vahvaa suhdetta heihin ja pitää heidät ajan tasalla salonkisi uusimmista tarjouksista ja palveluista. Tavoitteenamme on saada asiakkaat jatkuvasti palaamaan salonkiinne, luomalla yhteys heidän kanssaan säännöllisten ja houkuttelevien sähköpostiviestien kautta.

Vetovoimainen tarjous on se, joka saa kaiken käyntiin. Se on ensimmäinen askel asiakkaan houkuttelemisessa salonkiisi, mutta tarjouksen tulee olla sellainen, joka tekee vaikutuksen. Asiakkaan tulee tuntea saavansa jotain todella arvokasta, sellaista, jonka vuoksi hän on valmis luovuttamaan sähköpostiosoitteensa.

Kun asiakas on kerran käynyt salonkissasi, laadukas ja miellyttävä palvelu sekä myöhempä asiakassuhteen ylläpito ovat avaimia siihen, että hän palaa jälleen ja jälleen. Tyytyväinen asiakas ei ainoastaan tule takaisin, hänestä tulee kanta-asiakas, joka suosittelee palveluitasi muillekin.

Asiakashankintaprosessimme:

Asiakkaan matka uuden palvelumme tilauksesta sähköpostimarkkinoinnin käynnistämiseen ja jatkuvaan asiakassuhteen hoitoon

 • Aloitus: Asiakas tutustuu palveluumme ja päättää tilata sen.
 • Kyselylomakkeen täyttäminen: Asiakas täyttää verkkosivuillamme olevan lomakkeen, jossa hän antaa tarvittavat yhteystiedot sekä tiedot hänen liiketoiminnastaan, palveluistaan ja tuotteistaan. Tässä vaiheessa määritellään myös tavoitteet ja kohderyhmä.
 • Strategia ja suunnittelu: Laadimme strategian ja suunnittelemme asiakashankintajärjestelmän perustuen asiakkaan antamiin tietoihin.
 • Kampanjan käynnistäminen: Käynnistämme Google Performance Max -kampanjan. Asiakas maksaa vain niistä uusista asiakkaista, jotka järjestelmämme houkuttelee salonkiin ja rekisteröi sähköpostimarkkinointia varten.
 • Seuranta ja analysointi: Kampanjan käynnistämisen jälkeen seuraamme tuloksia ja analysoimme niitä. Tämän perusteella teemme tarvittaessa muutoksia ja parannuksia.
 • Jatkuva optimointi ja seuranta: Pyrimme jatkuvasti parantamaan kampanjan tuloksia ja saamaan asiakkaan palaamaan salonkiin toistuvasti.
 • Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmämme sisältää sähköpostimarkkinointipalvelut. Me hoitamme kaiken puolestanne – uutiskirjeet, tarjoukset ja asiakassuhteen ylläpidon. Tämä mahdollistaa sen, että voitte keskittyä täysin liiketoimintaanne, tietäen että asiakassuhteenne ovat meidän ammattitaitoisissa käsissä.
 • Vaikka pääasiallinen roolimme onkin toimia sähköpostimarkkinoinnin kumppaninanne, haluamme korostaa että teillä on täysi valinnanvapaus. Jos jossain vaiheessa päätätte, että haluatte itse hallinnoida asiakasrekisteriänne ja sähköpostimarkkinointianne, luovuttamme teille kaikki tarvittavat tiedot.

Myyntisivujen esimerkit (klikkaa kuvaa)

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän hinnoittelu:

Tutki, kuinka voit kasvattaa asiakaskuntaasi riskittömästi!

Sijoita jatkuvaan ja kestävään asiakasvirtaan: Rakenna Hakukonestudio Artify:n kanssa sujuva ja pysyvä asiakaskunta!

Selkeä hinnoittelumme takaa ymmärrettävät ja ennakoitavat kulut. Suoraviivaista ja järkevää panostusta yrityksesi kasvuun.

 • Investoi tuloksiin, älä toiveisiin! Tarjoamme sinulle räätälöidyn Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän, joka kasvattaa liiketoimintaasi. Aloitusmaksu on 179€ (+alv 24%), joka kattaa myyntisivun ja Google Performance Max -kampanjan. Sen jälkeen maksat vain 37€ (+alv 24%) per uusi asiakas, joka sekä varaa ajan kauneushoitolaasi että liittyy asiakasrekisteriisi.
 • Sähköpostimarkkinointi: Yhteistyömme voi jatkua 169€ (+24% alv) kuukausimaksulla. Tämä kattaa säännöllisen uutiskirjeen lähettämisen, kampanjoiden suunnittelun ja toteutuksen sekä raportoinnin. Voit kuitenkin päättää milloin tahansa lopettaa tämän palvelun ja ottaa kerätyn asiakasrekisterin omaan käyttöösi..

Hakukoenstudio Artify

Hei,

Tervetuloa Hakukonestudio Artifyn sivuille! Olen Art Bachmann, yrityksen perustaja.

Keskiössämme on Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmä, suunniteltu erityisesti kauneusalalle.

Autamme sinua löytämään ihanneasiakkaasi ja sitouttamaan hänet sähköpostimarkkinoinnilla.Olipa yrityksesi vaihe mikä tahansa, räätälöimme palvelumme juuri sinulle.

Uskomme, että voimme yhdessä auttaa sinua menestymään kauneudenhoitoalalla. Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä.

Hakukonestudio Artify on erikoistunut auttamaan hius- ja kauneudenhoitoalan yrittäjiä saamaan uusia asiakkaita. Perustamisestamme lähtien olemme keskittyneet luomaan räätälöityjä, tuloksiin perustuvia asiakashankintastrategioita, jotka auttavat yrityksiäsi kasvamaan.

Hakukonestudio Artify 2023

Tervetuloa tutustumaan Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän myyntisivujen luomiseen!

Tervetuloa tutustumaan Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän Google Perfomance Max Kampanjan luomiseen!

Tervetuloa tutustumaan sähköpostimarkkinointiin ja myyntisivuilla sähköpostisoitteiden keräämiseen!