Hakukonestudio Artify Logo Uusien asiakkaiden hankinta kauneusalan yrittäjille

Uusien Asiakkaiden Hankinta Hius- Ja Kauneudenhoitoalan Yrittäjille.

Uusien Asiakkaiden Hankinta
Hius- Ja Kauneudenhoitoalan Yrittäjille.

Uusien Asiakkaiden Hankinta Kosmetologeille:
24/7

Kaipaatko Pysyviä Ihanneasiakkaita Salonkituoliisi?

Rakennetaan Yhdessä Tehokas Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmä ja Täytetään Kalenterisi Laadukkailla Asiakasvarauksilla.

 • Oletko kyllästynyt siihen, että asiakkaat eivät tunnu löytävän salonkiasi? Tuntuuko sinusta, että markkinointibudjettisi valuu hukkaan ilman näkyviä tuloksia?

 
 • Onko haasteenasi myös se, että sähköpostimarkkinointisi ei saavuta haluttua yleisöä, ja kilpailijat näyttävät vievän jatkuvasti pidemmän korren?

 • Kuvittele, että salonkiisi saapuu jatkuvasti ihanteellisia asiakkaita, jotka eivät tyydy vain yhteen käyntiin, vaan valitsevat palvelusi uudelleen ja uudelleen, arvostaen ammattitaitoasi ja palveluitasi.
 
 • Koe helpotuksen ja varmuuden tunne, kun kalenterisi täyttyy ja vähentää tarvetta jatkuvalle markkinoinnille, tuoden vakautta ja kasvua liiketoimintaasi.
 • Keskity siihen, mikä sinulle on kaikkein tärkeintä – erinomaisen palvelun tarjoamiseen ja liiketoimintasi vakaaseen kasvuun, ilman ylimääräisiä huolia.

 • Kuvittele vapaus keskittyä täysin intohimoosi ja ammattitaitoosi, kun me huolehdimme siitä, että asiakkaat löytävät tiensä juuri Sinun salonkiisi.

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän kokonaisuus.

1.Ammattimainen ja Toimiva Myyntisivu Vakuuttaa sekä Viehättää Asiakkaasi

Käytä yrityksemme “Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmää” ja kiihdytä kasvuasi. Tarjoamme myyntisivun, joka laajentaa asiakaskuntaasi.

2. Tehokas Google Verkkomainos- kampanja uusien Asiakkaiden Tavoittamiseen

Paranna liiketoimintasi  tuottavuutta tehokkaalla, kohdennetulla Google Verkkomainoskampanjalla, joka on suunnattu juuri haluamillesi asiakasryhmille, osana Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmää.

3.Toimiva Sähköposti- Markkinointi Kasvattaa Liiketoimintaasi

Tarjoamme kohdennettuja sähköpostikampanjoita osana Ihanneasiakkaiden hankintajärjestelmäämme, sitouttaen ihanneasiakkaat liiketoimintaasi pitkäkestoisesti.

Myyntisivujen esimerkit (klikkaa linkkiä)

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän hinnoittelu:

Tutki, kuinka voit kasvattaa asiakaskuntaasi riskittömästi!

Rakenna kestävä asiakaskunta, sijoita jatkuvaan asiakasvirtaan!

Selkeä hinnoittelumme takaa ymmärrettävät ja ennakoitavat kulut. Suoraviivaista ja järkevää panostusta yrityksesi kasvuun.

 • Investoi tuloksiin, älä toiveisiin! Tarjoamme Sinulle räätälöidyn Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän, joka kasvattaa liiketoimintaasi.
 • Aloitusmaksu on 99€ (+alv 24%), joka kattaa asiakashankintaan optimoidun  myyntisivun  rakentamisen sekä käyttöönoton.
 • Sen jälkeen maksat vain 9€ (+alv 24%) per uusi asiakas, joka sekä varaa ajan kauneushoitolaasi että liittyy asiakasrekisteriisi.
 • Tämä hinnoittelu kuvastaa sitä jatkuvaa työtä ja ponnistusta, jota vaaditaan Google-näkyvyyden ylläpitämiseksi.
 • Digitaalinen markkinointi on dynaaminen prosessi, jossa jatkuva analyysi, optimointi ja sisällöntuotanto ovat välttämättömiä korkeiden sijoitusten ja näkyvyyden varmistamiseksi.
 • Tämä pieni investointi per asiakas takaa, että markkinointipanoksesi tuottavat jatkuvasti tulosta, tavoittavat ihanteelliset asiakkaasi ja tukevat kauneushoitolasi kasvua pitkällä tähtäimellä.

     Sähköpostimarkkinointi:

 • Yhteistyömme voi jatkua 89€ (+24% alv) kuukausimaksulla. Tämä kattaa säännöllisen uutiskirjeen lähettämisen, kampanjoiden suunnittelun ja toteutuksen sekä raportoinnin.
 • Tämä palvelu ei ainoastaan ylläpidä, vaan myös vahvistaa suhdetta asiakkaisiisi, tarjoten heille säännöllisesti räätälöityä sisältöä, eksklusiivisia tarjouksia ja uusimmat uutiset suoraan heidän sähköpostiinsa.
 • Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas tapa lisätä asiakasuskollisuutta ja kasvattaa myyntiä. Lisäksi, tämän palvelun joustavuus tarkoittaa, että voit säätää strategiaa kuukausittain vastaamaan liiketoimintasi kehittyviä tarpeita.
 • Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen itse, kerätty asiakasrekisteri siirtyy täysin sinun haltuusi. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua rakentamaan vahva perusta pitkäaikaiselle menestykselle ja asiakassuhteille.

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän ydinajatus on tuoda uusia asiakkaita salonkiisi ja tutustuttaa heidät laadukkaisiin palveluihisi. Järjestelmämme käyttää erikoistarjouksia, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokea palvelusi ja samalla liittyä sähköpostilistallesi. Vaikka ensimmäinen yhteys asiakkaaseen alkaa usein erikoistarjouksellamme, tiedostamme, että asiakaskokemuksen ytimessä on sinun ainutlaatuinen ammattitaitosi. Meidän tehtävämme on tukea tätä ammattitaitoa ja pitää yhteyttä asiakkaisiin sähköpostimarkkinoinnin avulla, mikä auttaa asiakasta palaamaan salonkiisi.

Yksinkertaistetusti, tämä järjestelmä koostuu kahdesta vaiheesta:

1.Asiakkaan Kiinnostuksen Herättäminen.
Ensimmäinen vaihe keskittyy herättämään asiakkaiden kiinnostuksen tarjoamalla heille ainutlaatuisia etuja ja tarjouksia. Nämä tarjoukset ovat suunniteltu niin, että asiakkaat haluavat kokea palvelusi ja antavat meille arvokkaan sähköpostiosoitteensa. Tämä mahdollistaa jatkuvan vuoropuhelun heidän kanssaan.

2.Asiakassuhteen Syventäminen.
Kun olemme saaneet asiakkaan sähköpostiosoitteen, järjestelmämme toinen vaihe alkaa. Käytämme sähköpostimarkkinointia ja muita kanavia pitääksemme yhteyttä asiakkaisiin ja kannustamme heitä palaamaan salonkiisi. Lähetämme houkuttelevia tarjouksia ja uutisia, jotka vahvistavat asiakassuhdetta ja lisäävät asiakkaan arvoa pitkällä aikavälillä.

Miksi tämä on tärkeää?
Järjestelmämme on tehokas keino kasvattaa asiakaskantaasi ja luoda pitkäkestoisia, kannattavia suhteita uusien asiakkaiden kanssa. Tämä ei ole vain yksittäinen kauppa, vaan sijoitus tulevaisuuteen. Kun asiakas on kokenut erinomaisen palvelun ja saanut ensiluokkaisen kohtelun, hänestä tulee usein vakioasiakas ja suosittelee palveluitasi myös muille.

Tulevaisuuden Näkymät
Asiakaslistasi kasvaessa mahdollisuudet ristiinmyyntiin, uusien palveluiden lanseeraamiseen ja suusanalliseen markkinointiin lisääntyvät. Järjestelmämme auttaa sinua rakentamaan vankan ja uskollisen asiakaskunnan, joka palaa salonkiisi nauttimaan palveluistasi. Meidän tavoitteemme Hakukonestudio Artifyssa on auttaa sinua luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja vahvistamaan salonkisi mainetta SEO-optimoinnin ja kohdennetun sisällön avulla.

Uusien Asiakkaiden Hankinta Hius- Ja
Kauneudenhoitoalan Yrittäjille 24/7

Hakukoenstudio Artify

Hei, olen Art Bachmann, Hakukonestudio Artifyn perustaja ja Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmän luoja. Olen suorittanut tietotekniikan opinnot Metropolian ammattikorkeakoulussa, missä minulla oli mahdollisuus syventyä ohjelmointiin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Vaikka teknologia ja ohjelmointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni, huomasin kaipaavani työhöni enemmän ihmisläheisyyttä ja suoraa vaikutusta yrittäjien arkeen.

Tämän oivalluksen myötä syntyi ajatus Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmästä. Halusin luoda palvelun, joka ei ainoastaan hyödynnä teknologian mahdollisuuksia, mutta myös auttaa yrityksiä keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Palvelumme yhdistää myyntisivujen suunnittelun, sähköpostimarkkinoinnin ja SEO-optimoinnin yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi, joka tuo asiakkaita suoraan yritysten ovelle.

Tavoitteenani on tukea yrittäjiä heidän kasvupolkunsa jokaisessa vaiheessa, tarjoten samalla henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja. Uskon vahvasti, että yhdessä voimme saavuttaa upeita tuloksia ja kasvattaa liiketoimintaasi uusiin ulottuvuuksiin. Odotan innolla, että pääsemme tekemään yhteistyötä ja luomaan menestystarinoita yhdessä.

Ihanneasiakkaiden Hankintajärjestelmä: Hanki nopeasti uusia asiakkaita Hakukonestudio Artifyn avulla ja sitouta heidät lojaaleiksi käyttäjiksi, jotka palaavat palveluusi vuosien ajan

Tietosuoja

Tule käymään

Hiomotie 8 613
Helsinki
Tel: +358 451146055

Työajat

Maanantai- Perjantai
08:00 am – 16:00 pm

Pikalinkit

Hakukonestudio Artify Logo Uusien asiakkaiden hankinta kauneusalan yrittäjille

Hakukonestudio Artify 2023